اخبار عسل و زنبور عسل

عجایب گوگل ؛ تولید عسل

عجایب گوگل ، گوگل عسل طبیعی تولید می کند!

از عجایب گوگل این بس که شرکت گوگل در صدوشصت شهر دنیا نزدیک به نودوهشت هزار نفر کارمند دارد. یک حساب سرانگشتی نشان می دهد که این همه کارمند هر روز چقدر غذا مصرف می کنند و چقدر پسماند تولید می کنند و به واسطه حمل و نقل و جابجایی چقدر دوده تولید می کنند!

جالب است بدانید که مدیران گوگل اعتراف می کنند که محیط زیست را آلوده می کنند و برای جبران این موضوع راه حل هایی را برای اینکه کمتر به کره زمین خسارت بزنند اندیشیده اند.

آنها راههایی را برای تولید دوده کمتر پیدا کرده اند و حتی به کار تولید عسل طبیعی هم روی آورده اند و عسل مصرفی خودشان را خودشان تولید می کنند.

کارهای گوگل برای حمایت از محیط زیست :

  • ۱) گوگل از دوچرخه های رنگارنگ گوگل برای جابجایی کارمندانش استفاده می کند و البته هر هفته چند تا از این دوچرخه ها گم می شود و سر از جاهای دیگر در می آورد! و این یکی از عجایب گوگل است.
  • ۲) از دیگر عجایب گوگل خرید میوه و سبزیجات درجه دو است.  گوگل می گوید میوه ها و سبزی هایی که کیفیت خوبی دارند ولی قیافه خوبی ندارند مناسب برای مصرف هستند و حیف است که وارد زباله شوند و به همین خاطر از این میوه ها و سبزی ها هم برای کارکنانش استفاده می کند.
  • ۳) و در باره عجایب گوگل این را هم بگوییم که کارکنان بیست و پنج اداره گوگل در دنیا غذای مورد نیازشان را خودشان پرورش می دهند.
  • ۴) پرورش زنبورهای عسل در گوگل :  کارمندان گوگل در دفتر مرکزی این شرکت، اولین کندوی زنبور عسل را پرورش دادند و از آن موقع تا کنون عسل تولید می کنند و از این عسل در کافه های گوگل استفاده می شود. اگر این از عجایب گوگل نیست پس چیست؟
  • ۵) تیم غذایی گوگل نمی گذارد مواد غذایی هدر برود. گوگل از روشی به نام لین پث در یکصدو شصت کافه خود در بیست و دو کشور استفاده می کند. در این روش با دوربین از مواد غذایی که آشپزها هنگام درست کردن غذا دور می ریزند فیلمبرداری می شود و همچنین از رفتار تغذیه ای کارکنان هم فیلمبرداری می شود و با استفاده از این اطلاعات، در نحوه پختن وآماده کردن غذا تغییرات داده می شود که دورریز مواد غذایی به حداقل برسد. سه سال پیش، ۲۷۰۰۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی به همین روش از دورریختن حفظ شد.
  • ۶) گوگل تمساح را دوست دارد صحبت از عجایب گوگل شد و باید گفت هفت سال پیش، یک تمساح وارد کانال خنک کننده مرکز اطلاعات گوگل شد اما گوگل به این تمساح کوچک اجازه داد در همانجا زندگی کند و امروز این تمساح سه متر طول دارد و خانواده تشکیل داده و با اعضای خانواده همانجا زندگی می کند. این همه را گفتیم برای اینکه ما هم دوستدار محیط زیست باشیم و محیط زیست و طبیعت را فدای تکنولوژی نکنیم.
این مطلبم میتونه مفید باشه !  درمان قارچ با عسل (بهترین داروی ضد قارچ)
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *